dilluns, 8 d’abril del 2013

"20 lectures recomanades per SANT JORDI" al blog de Jaume Centelles

drac cantaire 2Com cada any, quan arriben aquestes dates, l’equip de biblioteca de l’escola SANT JOSEP – EL PI elaborem un tríptic amb les millors lectures aparegudes en els darrers mesos. El tríptic es reparteix a totes les famílies, amb l’esperança i el convenciment que aprofitaran l’esdeveniment per anar ampliant la biblioteca personal dels seus fills.
Aquest cop presentem 20 lectures (cinc per a cada cicle)que són especialment bones. Hem espigolat per les llibreries i biblioteques i hem inclòs obres de les editorials potents (Barcanova, Cruïlla, Kalandraka, Edelvives) i, sobretot, d’aquelles mes modestes (les que anomenem “de garatge”) que fan una feina immensa per oferir productes d’alta qualitat, com A buen paso, Flamboyant, Takatuka, OQO, AH Pípala, Bárbara Fiore, Blackie Books, Roure de Can Roca i d’altres.
Volem compartir la tria amb tots vosaltres. Si en traieu profit, estarem contents.
Aprofitem per comentar que si coneixeu algun llibre que sigui bo, però bo, ens ho feu saber perquè segur que se’ns escapen “joies literàries”.
Podeu obrir el tríptic que repartirem en format paper clicant AQUÍ.
També podeu obrir el document Lectures recomanades SANT JORDI 2013 (amb resumets breus) de cadascun dels llibres. Els documents els guardarem a la carpeta de RECOMANACIONS que trobareu a la barra horitzontal de la capçalera d’aquest bloc.
Us deixo amb un parell de booktrailers dels recomanats. Un és del magnífic WONDER i l’altre de L’ANT ÉS MEU.
Bona diada de Sant Jordi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada