dijous, 4 d’octubre de 2012

"Com fer dels teus fills grans lectors" a "boolino"
Avui és un dia molt especial a boolino: volem presentar-vos la nostra campanya Com fer dels teus fills grans lectors, una iniciativa en línia d'intercanvi d'idees per ajudar a fomentar els hàbits de lectura en nens i nenes.
Per què una campanya?
La idea de la campanya Com fer dels teus fills grans lectors neix, com moltes de les iniciatives participatives que duem a terme en boolino, a partir d'unes converses a twitter amb alguns dels nostres seguidors sobre com fomentar l'hàbit lector i la il·lusió pels llibres en els nostres fills. Nosaltres vam preguntar "Què feu per fomentar la lectura en els vostres nens?" I els nostres amics van contestar... Alguns van donar idees originals, altres van comentar sobre idees d'altres, però el més important és que ens vam adonar que ampliant el fòrum, podíem donar a conèixer aquestes idees i animar la gent a participar.
Com funciona la campanya?
En aquesta campanya, partim de deu idees per fer dels teus fills grans lectors, el nostre propòsit és que pares, mares, docents, bibliotecaris / es, llibreters / es, professionals... i tots aquells interessats en la promoció lectora i la literatura infantil, compartiu amb nosaltres i amb la resta d'usuaris les vostres idees per fomentar la lectura. Sense por, totes les idees són vàlides i útils per a la resta.
Participar és molt senzill, entrar en una o diverses idees i veure el vídeo, si us agrada, només heu de comentar-hi, per això i com a mesura de seguretat per evitar l'spam, haureu d'estar connectats a boolino amb el vostre usuari.
Què esperem de la campanya?
L'objectiu d'aquesta campanya és crear entre tots un gran inventari d'idees per ajudar a que els nostres fills siguin cada vegada més i millors lectors. A més, per compartir les teves idees amb la resta d'usuaris, podràs guanyar premis molt especials.
La campanya durarà fins a finals de gener de 2013, i què farem després?
A més de sortejar espectaculars premis, amb totes les idees publicarem una Guia de foment de la lectura. Vols ser part d'ella? Ens encantarà, perquè boolino ha nascut i continua sent una iniciativa on tots participem i en la qual tots comptem.
Et convidem en nom de tot l'equip boolino a formar part d'aquest repte, i ja saps, participar té premi, que tots els nens descobreixin la lectura gràcies a la teva idea i, amb una mica de sort, potser un dels sorteigs també et toqui a tu.
Participa i comparteix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada