dijous, 19 de juliol del 2012

Projecte "Te cuento"

 
Te cuento és un projecte d'educació per a la diversitat i el desenvolupament, impulsat per la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona i PDA-Films (Pequeños Dibujos Animados), amb el suport de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament.
Te cuento és un recurs educatiu pensat perquè nens, joves i adults puguin aprofundir en l'educació per a  la diversitat cultural i el desenvolupament a través del cine. L'ús del cine i els llenguatges audiovisuals, en general, com a  recursos educatius són cada vegada més acceptats per professors, educadors i alumnes, perquè  ens transmeten coneixements a tots els nivells.
Es tracta d'una proposta innovadora, suggerent i d'alta qualitat artística formada per tres curtmetratges d'animació realitzats per nens i nenes de tres països, els protagonistes dels quals expliquen el seu entorn, el seu dia a dia i com es teixeix la seva identitat cultural. Reflexionen sobre els drets humans i la idea de solidaritat i cooperació. Aquestes tres pel·lícules van acompanyades d'un material pedagògic que proposa múltiples formes per treballar els valors i la lectura de la imatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada