dissabte, 3 de desembre del 2011

Llegim i escoltem contes de Nadal


Contes a la vora del foc
Explicar contes i rondalles és una tradició que es relaciona sovint amb les festes de Nadal i també amb els més menuts, però no només ells els poden gaudir, ja que també agraden, i molt, als adults. Abrigueu-vos bé i poseu-vos còmodes per gaudir d’aquests fantàstics Contes a la vora del foc(COMRàdio).
Pep Guardiola, considerat avui com un dels millors entrenadors de futbol a nivell internacional, ens explica un conte de Nadal extret de la col·lecció La lluna d’en Joan, de Carme Solé Vendrell amb música de Jaume Escala. La veu d’en Pep dóna vida a un objecte inanimat, concretament a una joguina infantil. Endevineu quina? Una pista, té forma esfèrica…
Si encara no ho sabeu veureu que la resposta és ben fàcil: es tracta d’una pilota de futbol. Podeu escoltar aquest conte amb què el míster del FC Barcelona demostra les seves habilitats interpretatives. I perquè no patiu us ho avancem: tot i que pugui semblar que les coses no poden anar a pitjor, la història té un final feliç. 
Podcast: Download

L'actor Joan Pera ens narra aquest conte de Quim Monzó Nadal Blanc
Podcast: Download
En aquesta ocasió podeu escoltar la veu de Jordi Estadella, narrant un altre conte de Quim Monzó.
 Podcast: Download



Punxant sobre aquest enllaç podràs descarregar la versió en .pdf del conte "Nit de pau i bones festes", original de Pere Calders.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada