dilluns, 7 de gener del 2013

"El gust per llegir" al bloc "Llegint amb els peus a terra"



A l’atenció de la Directora/r
Benvolguda, volgut,
Quants cops m’haureu sentit dir que el que més ensenya a llegir i posa la canalla de cara als llibres són les actituds envers la lectura de les persones que estimen, les situacions de qualitat relacionades amb el llegir; els xiquets són llestos i de seguida se n’adonen de com n’és d’important la lectura per als “seus” adults.
Doncs mireu, remenant per la xarxa he ensopegat amb aquesta troballa: amb la Marta.
Resulta que la Marta és una nena a qui agrada molt llegir i, tot just fa un any, va tenir l’acudit d’engegar un bloc i penjar-hi les seves recomanacions. I no tan sols això, sinó que també hi penja tertúlies al voltant de la lectura! Us imagineu quina experiència lectora pot haver tingut la Marta, que li faci estimar tant la lectura?
Què me’n dieu d’entrar al bloc amb els vostres alumnes? Potser hi trobaran algun llibre que els pugui agradar, i fins i tot, algun es pot engrescar a engegar una cosa semblant. No se sap mai…

D’entrant, us aconsellaria que els mostréssiu una de les seves videorecomanacions: són molt interessants.
Gràcies per la vostra implicació.
Aquesta entrada s'ha publicat en gust per llegirrecomanacions i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la recomanació! Em fa molta il·lusió i m'emociona molt que la gent entengui aquest gust per la lectura i que el recomanin per a que s'escampi! Moltes gràcies de nou! :)

    ResponElimina