diumenge, 9 de setembre de 2012

"Llegint amb els peus a terra", un blog sobre l'Impuls de la Lectura. Una proposta bibliogràfica d'enric Queralt, "Llegir, més enllà de les lletres"

Si voleu tenir a l'abast tot d'informació sobre l'Impuls de la Lectura i la comprensió lectora com a clau del procés d'ensenyament/aprenentatge dels nostres alumnes, cal que us remeneu per les diverses propostes d'aquest bloc.

http://blocs.xtec.cat/llegintambelspeusaterra/

Llegir, més enllà de les lletres
imprimir fichaenviar a un amigo
ISBN: 978-84-9975-240-2
376 pàgines
juny 2012
Rústica
17 x 24 cm
Nº Col·lecció: 131
Veure primeres pàginesENRIC QUERALT CATÀ
ENRIC QUERALT CATÀ
Llegir, més enllà de les lletres
Enric Queralt Catà
Llegir, més enllà de les lletres és un assaig que vol aportar claror, il·lusió i ajudes a propòsit d’algunes de les raons que, encara avui, impedeixen avançar, de manera generalitzada, en la didàctica de la lectura als centres educatius. El treball arrenca amb el dubte del perquè el món educatiu es resisteix a emprar “tot el que se sap” sobre fer escola. S’adreça a persones que estiguin dins l’escolaritat obligatòria, inclòs el parvulari, malgrat que no en formi part. Amb un llenguatge clar i directe, desenvolupa els aspectes nuclears de la didàctica de la lectura, amb aportació de referents teòrics i amb inclusió d’exemples i models experimentats al llarg dels anys de formador de centres en aspectes relacionats amb la didàctica de la llengua, tant oral com escrita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada