dimarts, 29 de novembre de 2011

Comencem a compartir recursos

Aquestes són les primeres aportacions:
La Sílvia Méndez comparteix la seva Wiki Recull de material per a Nouvinguts i el seu bloc de l'Aula d'Acollida de l'INS Ítaca.


El Josep Gregori de l'Aula d'Acollida de l'IES La Serreta de Rubí ens explica l'activitat d'aula que estan duent a terme "Cultures de la nostra Aula d'Acollida":
"Amb col·laboració amb el professor Guillem Martín, del Departament de Visual i Plàstica, estem realitzant, a hores d'ara, unes activitats que tenen l'objectiu d'explicar les característiques més importants de les cultures de la nostra aula d'acollida a la resta d'alumnat del centre. En aquest cas concret, un grup d'alumnes de 4t d'ESO va venir per fer una petita entrevista al nostre alumnat. En aquest blog penjarem, doncs, les tasques que anem desenvolupant perquè tothom en pugui gaudir!
La nostra Nana Diakité, alumna d'acollida i nascuda a Bamako, capital de Mali està realitzant una sèrie de descripcions sobre aspectes més característics del seu fascinant país..."

I també comparteix aquest vocabulari català-àrab per matèries:
VOCABULARI ÀRAB

La Núria Alart ens dóna a conèixer la website Habilitats Socials amb diferents Caceres de Tresor per treballar amb l'alumnat.


Gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada